Argument

Multe dintre afecțiunile cu care se confruntă societatea modernă sunt consecința nefastă a unei alimentații dezechilibrate și a unui stil de viață nesănătos. Pe lângă aspectele de ordin estetic, problemele cu greutatea and stilul de viață nesănătos au și un rol decisiv asupra stării de sănătate. De aceea, pentru foarte multe persoane, consilierea nutrițională devine un factor din ce în ce mai important pentru a avea o viață echilibrată. Pentru a veni în ajutorul acestor persoane, mi-am dorit să pun bazele unui concept integrativ, devenit în cele din urmă, BioNutris.

 • BioNutris vă pune la dispoziție o gamă variată de servicii de consultanță nutrițională, bazate pe filosofia abordării integrative a stării de sănătate. 
 • BioNutris vă propune planuri nutriționale personalizate în funcție de obiectivele dvs. prin care puteți ajunge la greutatea optimă adoptând un stil de viață sănătos, în acord cu biologia organismului dvs.      

  Bogdan Soltuzu, Prof. Dr. Nutriționist                                                                                                   

Misiune

Misiunea BioNutris este de a oferi servicii and informații accesibile, care încurajează adoptarea unui stil de viață sănătos printr-o abordare integrativă a stării de sănătate.

Objective

The objective of BioNutris is îmbunătățirea calității vieții și adoptarea unui stil de viață sănătos!

Principles

 1. Transparență și flexibilitate

  O colaborare transparentă și flexibilă pentru a eficientiza procesul de consiliere și pentru a atinge obiectivele dorite;

 2. Integrative approach

  Punem accentul pe toți cei trei factori implicați în starea de sănătate: corp, minte și spirit;

 3. Natural strategies

  Utilizăm terapii naturale, a căror rezultate sunt dovedite științific,  pentru a favoriza o vindecare instinctivă a organismului;

 4. Protecție și prevenire

  Nutriția și stilul de viață pe care le recomandăm în mod personalizat sunt cele mai importante mijloace pentru a preveni multe afecțiuni și dezechilibre ale organismului.

Cabinet de nutritie Bionutris Iasi