Salata verde cu soia edamame si sfecla

Published in Retete salate 8 May 2021
Această salată este o încântare pentru ochi dar și o modalitate de a încorpora în dietă vitaminele din sfeclă și proteinele vegetale din edamame (soia verde). Pentru mai multă savoare, puteți adăuga și coriandru, busuioc sau mărar proaspăt tocat.
TIMP DE GĂTIRE
15 min
NUMĂR PORȚII
1
CALORII
325

INGREDIENTE: 

  • 2 căni de salată verde;
  • O cană de soia edamame decojită, decongelată;
  • ½ sfeclă medie crudă, curățată și mărunțită (aproximativ jumătate de cană);
  • O linguriță de oțet de vin roșu;
  • O lingură de coriandru, busuioc sau mărar proaspăt tocat;
  • 2 lingurite de ulei de masline extravirgin;

MOD DE LUCRU:

  1. Aranjați boabele de soia edamame, salata și sfecla pe o farfurie mare. Bateți oțetul, coriandrul, uleiul, sarea și piperul într-un castron mic. Stropiți peste salată și asta este tot.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE: 

  • Proteine 18.5 g
  • Carbohidrați 25.5 g
  • Zaharuri 5.6 g
  • Fibre alimentare 25.5 g
  • Grăsimi 15.7 g
  • Grăsimi saturate 1.5 g
  • Vitamina A 3970 IU
  • Vitamina C 30 mg
  • Calciu 170 mg
  • Magneziu 37.5 g
  • Fier 5.2 mg
  • Sodiu 680 mg
  • Potasiu 500 mg

Noutăți

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *