Această salată este o încântare pentru ochi dar și o modalitate de a încorpora în dietă vitaminele din sfeclă și proteinele vegetale din edamame (soia verde). Pentru mai multă savoare, puteți adăuga și coriandru, busuioc sau mărar proaspăt tocat.
TIMP DE GĂTIRE
15 min
NUMĂR PORȚII
1
CALORII
325
INGREDIENTE:
2 căni de salată verde;
O cană de soia edamame decojită, decongelată;
½ sfeclă medie crudă, curățată și mărunțită (aproximativ jumătate de cană);
O linguriță de oțet de vin roșu;
O lingură de coriandru, busuioc sau mărar proaspăt tocat;
2 lingurite de ulei de masline extravirgin;
MOD DE LUCRU:
Aranjați boabele de soia edamame, salata și sfecla pe o farfurie mare. Bateți oțetul, coriandrul, uleiul, sarea și piperul într-un castron mic. Stropiți peste salată și asta este tot.