Smoothie de fructe de padure, menta si kefir

Publicat in Retete deserturi, Retete mic dejun si brunch, Retete vegane 13 iunie 2021
Kefirul este un aliment plin de probiotice intestinale care în combinație cu gustul acrișor al fructelor de padure fac din această rețetă un smoothie ideal pentru micul dejun.
TIMP DE GĂTIRE
5 min
NUMĂR PORȚII
2
CALORII
137

INGREDIENTE: 

  • O cană de kefir
  • O cană fructe de padure mixte congelate
  • ¼ cană de suc de portocale
  • 1-2 linguri de mentă proaspătă
  • O lingură de miere

MOD DE LUCRU:

  1. Combinați kefirul, fructele de pădure, sucul de portocale, menta după gust și mierea într-un blender.

  2. Procesați până la omogenizare. (Smoothie-urile se vor păstra la frigider până la o zi sau la congelator până la 3 luni).

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE: 

  • Proteine 6g
  • Carbohidrați 27g
  • Fibre dietetice 4g
  • Glucide 15g
  • Grăsimi 1g
  • Grăsimi saturate 1g
  • Colesterol 5mg
  • Sodiu 64mg

Noutăți

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *