Boiaua și pudra de usturoi din cajun dau savoare fileurilor de somon iar combinația cu iaurt grecesc fac din aceasta rețetă o cină gustoasă, ideală pentru reducerea nivelului de colesterolul.
Este important de știut că nu tot colesterolul este rău. Organismul își poate produce propriul său colesterol pe care îl folosește pentru funcții cheie, cum ar fi producerea membranelor celulare și a anumitor hormoni.
La ora actuală, o mare parte din populația globului are un nivel ridicat de colesterol seric, care poate contribui la o gamă largă de probleme de sănătate, inclusiv accident vascular cerebral și infarct miocardic Deși există unele medicamente și suplimente nutritive care vă pot ajuta la scăderea colesterolului, modificările adecvate ale stilului dvs. de viață, pot avea un impact deosebit asupra nivelului de colesterol. Iată cinci metode susținute de studii științifice pentru scăderea colesterolului în mod natural:
Somonul poșat cu lămâie și sparanghel este o cină rapidă și sănătoasă ce combină perfect nutrienții din sparanghel cu proteinele și acizii grași omega 3 din carnea de pește.
Această salată este o încântare pentru ochi dar și o modalitate de a încorpora în dietă vitaminele din sfeclă și proteinele vegetale din edamame (soia verde). Pentru mai multă savoare, puteți adăuga și coriandru, busuioc sau mărar proaspăt tocat.