Taco vegetal cu fasole este o rețetă simpă și gustoasă în care orezul brun și fasolea neagră servesc drept bază pentru legumele sote și toppingul de taco.
TIMP DE GĂTIRE
20 min
NUMĂR PORȚII
1
CALORII
435
INGREDIENTE:
O linguriță de ulei de măsline;
½ ardei gras verde feliat;
½ ceapă roșie feliată;
½ cană orez brun fiert;
¼ cană de fasole conservată, clătită;
¼ ceașcă de brânză Cheddar mărunțită;
¼ cană de sos salsa;
2 linguri de coriandru proaspăt tocat;
MOD DE LUCRU:
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Adăugați ardeiul gras și ceapa, amestecând des, până când legumele devin crocante la suprafață și fragede în interior (5 până la 8 minute).
Puneți orezul gătit și fasolea pe o farfurie sau pe o lipie (după preferințe). Adăugați legumele, brânza, sosul salsa, coriandrul, sarea și piperul (după gust). Puteți să folosiți și sos de ardei iute.