Supa de legume gatita la foc mic

Publicat in Retete cina, Retete hipocalorice, Retete pentru diabetici, Retete supe, Retete vegane, Retete vegetariene 13 iunie 2021

Această supă de legume este ideală pentru slăbit deoarece vă induce rapid senzația de sațietate și are un număr redus de calorii.

TIMP DE GĂTIRE
4h 35 min (35 min activ)
NUMĂR PORȚII
8
CALORII
174

INGREDIENTE: 

  • O ceapa medie, tocată
  • 2 morcovi medii, tocați
  • 2 tulpini de țelină, tocate
  • 350 g de fasole verde proaspătă, tăiate în bucăți
  • 4 căni de varză tocată
  • 2 dovlecei medii, tocați
  • 4 roșii tocate
  • 2 căței de usturoi tocat
  • 350 g cutii de fasole albă la conservă clătită
  • 4 linguri de bulion
  • 2 lingurite sare
  • ½ linguriță piper măcinat
  • 2 lingurițe de oțet de vin roșu
  • 8 lingurițe sos pesto

MOD DE LUCRU:

  1. Combinați ceapa, morcovii, țelina, fasolea verde, dovleceii, roșiile, usturoiul, bulionul, sarea și piperul într-o cratiță încăpătoare. Turnați peste legume apă până când acestea sunt acoperite (aproximativ 3L). Fierbeți supa la foc mic.

  2. După ce vă asigurați că toate legumele sunt fierte adăugați și fasolea albă (spălată foarte bine) și lasați-o să dea iar în clocot.

  3. Adăugați oțetul și câte o linguriță de sos pesto la fiecare castron de supă.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE: 

  • Proteine 10,3g
  • Glucide 26,4g
  • Fibre alimentare 7,6g
  • Glucide 5,2g
  • Grăsimi 4,2g
  • Grăsimi saturate 0,7g
  • Vitamina A 4134.1IU
  • Vitamina C 30,3 mg
  • Acid folic 52,3mcg
  • Calciu 101,8mg
  • Fier 2,8 mg
  • Magneziu 87,4 mg
  • Potasiu 762,7mg
  • Sodiu 714,3 mg
  • Tiamină 0,7mg

Noutăți

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *